HOME | CONTACT  
   
     

Mayrhofen


Het dorp Mayrhofen (633m) ligt aan het einde van het Zillertal. Met ongeveer 3800 inwoners behoort Mayrhofen tot de grotere dorpen van het Zillertal. Door de jaren heen is Mayrhofen behoorlijk uitgebouwd waardoor het dorpse karakter enigszins verloren is gegaan. Door deze uitbreidingen is het dorp wel steeds completer geworden, zo is er voor elk wat wils van winkels tot apres ski en van kinderopvang tot uitgebreid skiplezier.


Reismogelijkheid Krokus Express
Het dorp Mayrhofen is een transferbestemming van de wintersporttrein Krokus Express. Deze bustransfer wordt aangeboden vanaf station Jenbach.


Skigebied
Mayrhofen ligt middenin het skigebied Zillertal3000, een samenwerking tussen het skigebied van Mayrhofen en de gebieden van het Tuxertal. Vanuit het centrum van Mayrhofen is het mogelijk om met de Penkenbahn de Penkenberg op te gaan waar vandaan een groot deel van het skigebied verkend kan worden. Een nadeel is dat er vanaf de Penkenberg niet naar Mayrhofen geskied kan worden er men dus weer met de Penkenbahn naar het dal zal moeten reizen of via Finkenberg naar het dal zal moeten skieën.

Aan de andere kant van Mayrhofen ligt de Ahornberg. De grote Ahorngondelbaan vertrekt ook vanuit centrum van Mayrhofen. Op de Ahornberg is echter maar eenn hand vol skiliften aanwezig, deze berg beschikt echter wel over een dalafdaling naar Mayrhofen.
Het skigebied bij Mayrhofen telt in totaal 51 skiliften en 159 km skipisten in diverse moeilijkheidsgradaties.

Kaart skigebied klik hier

Meer informatie Mayrhofer Bergbahnen http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com
Zillertal3000 http://www.ski-zillertal3000.at

Tourismusverband Mayrhofen
Dursterstraße 225
A-6290 Mayrhofen
Tel: +43 (0) 5285 6760
Tel: +43 (0) 5285 6760-33
www.mayrhofen.atOnline alvast skispullen huren in Mayrhofen? Klik hier


<< Terug naar bestemminglijst


De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Wintershuttle is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in deze pagina. Wintershuttle is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website's waar naar verwezen wordt.


Bestemmingen Wintershuttle weergeven op een grotere kaart